آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اجتماعی | کد خبر: ۲۸۵۳۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۱/۲۵ - ساعت ۱۱:۲۸
یک مسئول مطرح کرد:

اجرای طرح کریدور میاندشت-توران از نیازهای جدی حفظ یوزپلنگ

معاون فنی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: اجرای طرح کریدور میاندشت-توران یکی از نیازهای جدی حفظ یوزپلنگ آسیایی است.
اجرای طرح کریدور میاندشت-توران از نیازهای جدی حفظ یوزپلنگ ,

به گزارش پایگاه خبری جاجرم،  حبیب الله لشگری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه منطقه توران در استان سمنان و میاندشت در خراسان شمالی زیستگاه گونه یوزپلنگ آسیایی است، اظهارکرد: مکانی میان این مناطق و خراسان رضوی واقع است که یوزپلنگ آسیایی در آنجا نیز تردد دارد.

وی افزود: علاوه بر گونه یوزپلنگ آسیایی این منطقه دارای ارزش زیستی است که در آن گونه های حیوانی همچون کل، بز و قوچ نیز زندگی می کنند و ما به دنبال آن هستیم تا این مکان را ارتقا داده و تبدیل به منطقه حفاظت شده کنیم.

لشکری ادامه داد: با تبدیل این مکان به منطقه حفاظت شده، کریدور تردد یوزپلنگ آسیایی در میاندشت-جاجرم ایجاد می شود که زمینه های مراقبت و حفاظت از این گونه بیشتر فراهم خواهد شد.

وی تصریح کرد: البته هنوز مطالعات این طرح انجام نشده اما پیشنهاد آن به سازمان حفاظت محیط زیست ارائه شده است.

این مقام مسئول گفت: در واقع یوزپلنگ آسیایی با توله و یا بدون توله بین پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم و منطقه حفاظت شده توران در استان سمنان در حال تردد و گذر است و به دنبال آن هستیم تا فضای امنی را برای این گونه منحصر به فرد ایجاد کنیم.

وی در ادامه در ارتباط با ارتقای مناطق تحت مدیریت این اداره کل گفت: این اداره کل به دنبال ارتقای ۴ منطقه در این استان است و مستندات لازم را نیز به سازمان محیط زیست ارائه داده اما جلسات مورد نیاز آن برگزار نشده است.

معاون فنی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی افزود: یکی از این مناطق، منطقه تخت ایران است که به دنبال آن هستیم تا به پناهگاه حیات وحش ارتقا یابد.

وی ادامه داد: مناطق دیگر شامل مناطق شاه جهان، باغی و تالاب آق قشلاق است که در حال پیگیری هستیم تا تبدیل به منطقه حفاظت شده شوند.

لشکری تصریح کرد: منطقه شاه جهان یکی از مناطق مورد تاکید این اداره کل است تا هر چه سریع تر به منطقه حفاظت شده تبدیل شود چراکه این مکان دارای ارزش زیستی است و از سوی دیگر برخی از گونه های حیوانی که در حال زندگی در پارک ملی ساریگل هستند به علت فعالیت معدن آلبلاغ به سوی منطقه شاه جهان مهاجرت کرده اند.

انتهای پیام/


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر


پایگاه خبری تحلیلی اخبار شیروان