آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس دیدنی ها | کد خبر: ۲۸۳۸۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۲۶ - ساعت ۱۹:۳۷
گزارش تصویری؛

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در شیروان

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران در این ایام تبدیل می شود، در ادامه تصاویری از تهیه این شیرینی در شهرستان شیروان را مشاهده می کنید.

به گزارش پایگاه خبری شیروان، زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌هایی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

 

 

عکاس: نیلوفر خاکسار

انتهای پیام/


نظرات شما
سیداحسان سیدی زاده | 1400/01/27
0
0
سلام گزارش تصویری سرکارخانم خاکسارعالی بود وای کاش بسیارعالی می شد اگر ازلحظه آغازین مخلوط کردن مواد هم دوسه تایی عکس داشتندوعکس مشتری بدون ماسک را هم دراین اوضاع واحوال نمی گذاشتید. قبلاهم پیشنهادکرده بودم با حاج احمدآقای صفاری پیشکسوت ورزش باستانی هم مصاحبه ای داشته باشید عالی ست . سال نومبارک والهی تاقیامت زنده باشید
نام :
ایمیل
نظر
سیداحسان سیدی زاده | 1400/01/27
0
0
سلام آقای رحمانی روبروی ترمینال صاحب قنادی آریا ازکسانی اند که خاطرات خوب وخواندنی ازقنادی های قدیم بجنورد دارند.مصاحبه باایشان هم شیرین خواهدبود
نام :
ایمیل
نظر
با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر


پایگاه خبری تحلیلی اخبار شیروان