سرویس دیدنی ها |
کد خبر: ۲۸۳۸۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۲۶ - ساعت
۱۹:۳۷
گزارش تصویری؛
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در شیروان
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران در این ایام تبدیل می شود، در ادامه تصاویری از تهیه این شیرینی در شهرستان شیروان را مشاهده می کنید.
به گزارش پایگاه خبری شیروان، زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهایی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.
عکاس: نیلوفر خاکسار
انتهای پیام/
با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.